Sendiri Di Rumah

Sendiri Di Rumah




Mjkp88.com - sewa aku tengok rumah dah gelap, lampu bawah je menyala. Semua balik lah tu. Rumah sewa tu baru sebulan
aku sewa dengan 5 orang kawan aku, dan selalunya pada hujung minggu macam ni semua balik rumah mak pak
diaorang, tinggal aku sorang2 je.

Masuk ruang tamu, aku nampak kawan aku, Man tengah terbaring depan TV. Tak balik ke budak ni.

" Ko tak balik ke Man ?"
" Satgi..."
" Cun arr.. kita keluar makan.. motor aku rosak.."
" emmm..."

Aku pun naik atas, mandi, solat. Tiba2 awek call. Aku pun layan awek aku kat tingkap. Sejuk sikit.
Tengah bes2 cakap telefon bunyi pintu grill kat bawah ada orang bukak. Mesti Man ni. Aku dah cakap
nak keluar sekali.

" Man.. ko nak gi mana?"
" Makan.."
" Woi.. tunggu aku.."
" emmm..."

Aku pun bye bye kiss kiss ngn awek aku tu. Kelam kabut aku turun. Sampai kat luar sunyi sepi. Cilakak
Man.. tinggal aku !! Aku call, line tak masuk. 2-3 kali try aku pun panas, terus jalan kaki jer pergi
kedai makan siam kat taman sebelah.

Balik rumah aku tumpang kawan. Sampai rumah sewa, tengok2 pintu sliding kena kunci. Sudah.. Aku mana
ada kunci. Dalam hati aku duk menyumpah Man. Aku pergi duduk luar pagar rumah, call Man. Kali ni line
masuk.

" Woi Man.. haram jadah tul.. ko kat ner..?"
" Apehal lak ni.."
" Dah laa ko tinggal aku sorang2 kat rumah.. Janji nak keluar makan sekali.. Pastu ko kunci lak pintu
sliding.. Aku mana ada kunci..!!"
" Wooo.. aku balik rumah pagi tadi lagi. Lepas kelas. Ko jangan buat hal. Sliding tu mana ada kunci.
Tuan rumah kata hilang.."

Aku terdiam. Abis kalau Man balik pagi tadi, aku cakap dengan siapa? Baru aku teringat yang aku tak
nampak betul2 muka Man depan TV tadi. Waktu aku cakap dari tingkat atas tadi pun bunyi suara je.

Aku tengok rumah sewa aku. Gelap gelita. Kemudian aku perasan benda pelik. Semua tingkap rumah terbuka.
Tingkap bilik atas, tingkap ruang tamu, dan yang paling best, pintu sliding pun terbuka.

Hahahah.. Terus aku lari pergi rumah sewa kawan aku selang 5-6 buah rumah.


  •  Pada suatu hujung minggu tu, aku baru balik dari kedai makan. Waktu tu baru maghrib. Sampai je rumah
    sewa aku tengok rumah dah gelap, lampu bawah je menyala. Semua balik lah tu. Rumah sewa tu baru sebulan
    aku sewa dengan 5 orang kawan aku, dan selalunya pada hujung minggu macam ni semua balik rumah mak pak
    diaorang, tinggal aku sorang2 je.

    Masuk ruang tamu, aku nampak kawan aku, Man tengah terbaring depan TV. Tak balik ke budak ni.

    " Ko tak balik ke Man ?"
    " Satgi..."
    " Cun arr.. kita keluar makan.. motor aku rosak.."
    " emmm..."

    Aku pun naik atas, mandi, solat. Tiba2 awek call. Aku pun layan awek aku kat tingkap. Sejuk sikit.
    Tengah bes2 cakap telefon bunyi pintu grill kat bawah ada orang bukak. Mesti Man ni. Aku dah cakap
    nak keluar sekali.

    " Man.. ko nak gi mana?"
    " Makan.."
    " Woi.. tunggu aku.."
    " emmm..."

    Aku pun bye bye kiss kiss ngn awek aku tu. Kelam kabut aku turun. Sampai kat luar sunyi sepi. Cilakak
    Man.. tinggal aku !! Aku call, line tak masuk. 2-3 kali try aku pun panas, terus jalan kaki jer pergi
    kedai makan siam kat taman sebelah.

    Balik rumah aku tumpang kawan. Sampai rumah sewa, tengok2 pintu sliding kena kunci. Sudah.. Aku mana
    ada kunci. Dalam hati aku duk menyumpah Man. Aku pergi duduk luar pagar rumah, call Man. Kali ni line
    masuk.

    " Woi Man.. haram jadah tul.. ko kat ner..?"
    " Apehal lak ni.."
    " Dah laa ko tinggal aku sorang2 kat rumah.. Janji nak keluar makan sekali.. Pastu ko kunci lak pintu
    sliding.. Aku mana ada kunci..!!"
    " Wooo.. aku balik rumah pagi tadi lagi. Lepas kelas. Ko jangan buat hal. Sliding tu mana ada kunci.
    Tuan rumah kata hilang.."

    Aku terdiam. Abis kalau Man balik pagi tadi, aku cakap dengan siapa? Baru aku teringat yang aku tak
    nampak betul2 muka Man depan TV tadi. Waktu aku cakap dari tingkat atas tadi pun bunyi suara je.

    Aku tengok rumah sewa aku. Gelap gelita. Kemudian aku perasan benda pelik. Semua tingkap rumah terbuka.
    Tingkap bilik atas, tingkap ruang tamu, dan yang paling best, pintu sliding pun terbuka.

    Hahahah.. Terus aku lari pergi rumah sewa kawan aku selang 5-6 buah rumah.


    misteri, 

     PROMO MEJAPOKER88


    Selamat Datang Di MEJAPOKER88 Kami Merupakan Agen Poker Online Terpercaya.

    MEJAPOKER88 Merupakan Salah Satu Website Paling Fair Dan Di Jamin 1000% Player Vs Player Alias Tanpa BOT!!. Maka Dari Itu Segera Gabung Bersama Kami Dan Menangkan Ratusan Juta Rupiah Bersama kami Di MEJAPOKER88

    Kelebihan Bergabung Bersama MEJAPOKER88


    => Minimal Deposit Dan Withdraw Hanya Rp. 10.000

    => Mendapatkan Bonus Turnover 0.3% Full Tanpa Potongan Setiap Minggu!

    => Mendapatkan Bonus Refferal 20% Seumur Hidup Tanpa Batas!

Share on Google Plus

About mejapoker88

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.